Trećom uzastopnom pobedom smederevski rukometaši sve bliži vrhu

SMEDEREVO, 17. februar 2024 – U 15. kolu Super B lige učenici trenera Nenada Martića su večeras ostvarili još jedan trijumf na domaćem parketu i sada su, do duše pre nego što budu odigrani još neki mečevi ovog kola, na drugom mestu na tabeli: Smederevo – Topličanin 26:23 (14:12).

Prvi deo susreta protekao je u permanentnom vođstvu domaćeg tima, mada su  gosti iz Prokuplja uspeli u dva navrata da izjednače, ali ne i da povedu.

Posle drugo izjednačenja, na 7:7, Milunović (4 gola), koji je i otvorio svojim pogotkom ovaj meč, ponovo je doneo prednost domaćem sastavu. Ona je u 23. minutu podignuta na tri gola viška.

Gosti su iz Prokuplja se nisu predavali, pred odlazak na odmor su se približili na gol zaostatka, ali je Pavlović (1) odveo domaće na pauzu sa dva gola prednosti.

U nastavak susreta Smederevci su sve do 55. minuta imali su vođstvo, a onda su dozvolili rivalu da izjednači i prvi put povede i završnicu učine uzbudljivom.

Veoma brzo, Ristić (6) je poravnao rezultat, a onda sa razigranim kapitenom Marjanovićem (5) trasirao put ka pobedi. Začinio ju je golman Todorović, koji je od svog gola, u poslednjim trenucima susreta, pogodio nebranjenu mrežu rivala, na oduševljenje saigrača i punog gledališta, za vrednu pobedu svog tima.

Skorašnji članci

error: Content is protected !!